مطالب مرتبط:

طرز تهیه کوپ بادمجان

در این بخش از تاپ ناز طرز تهیه غذای خوشمزه کوپ بادمجان را به شما آموزش می دهیم.  مواد لازم برای کوپ بادمجان بادمجان دلمه ای یک عدد اسفناج پنج برگ متوسط فلفل دلمه ای رنگی خردشده سه قاشق سوپخوری گوجه فرنگی نگینی خردشده یک عدد نمک و فلفل به میزان لازم برگ جعفری بر ...

نوشته اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

مصرف غذاهای دریایی همیشه از طرف پزشکان و متخصصان تغذیه توصیه شده است. میگو هم...

طرز تهیه سالاد جوانه گندم خوشمزه و پر خاصیت

طرز تهیه سالاد جوانه گندم خوشمزه و پر خاصیت

سالادها در گروه خاصی از مواد غذایی تعریف نمی شوند . سالاد فصل، سالاد فرانسوی مخلوطی از سبزیجات هستند در حالی که سالاد الویه و سالاد سزار دستور تهیه متفاوتی دارند و در کنار سبزیجات از مخلفات دیگری نیز برای آن است ...

طرز تهیه ترشه شامی

طرز تهیه ترشه شامی

ترشه شامی، غذای گیلانی بسیار آسان پخت و خوشمزه‌ای است که با این توصیفات، دارنده طعمی ملس و بسیار خاص برای تمامی سلیقه و ذائقه‎ها خواهد بود. آسمونی در این بخش طرز تهیه ترشه شامی را منتشر می کند.طرز تهیه ترشه شامی ...

چند دختربچه عامل اصلی حوادث در کشور

چند دختربچه عامل اصلی حوادث در کشور

متأسفانه چند روز پیش در مراسم روز زن در برج میلاد و با حضور شهردار تهران، چند دختربچه ٨ تا ١٠ساله با حرکاتی موزون قلب و جان مردم ایران را به درد آوردند. مردم با تمام مشکلاتی که دارند به محض شن ...

گزیده سال ۹۶ – ۱۹ مطلب برتر در زمینه شیرینی خانگی

گزیده سال ۹۶ – ۱۹ مطلب برتر در زمینه شیرینی خانگی

مجله رنگی رنگی تا حالا حدود ۱۵۰۰۰ مطلب تولید کرده، مطالبی که هر کدوم به طریقی تلاش کردند شادی های کوچک رو به زندگی تون بیارن و دنیای شما رو رنگی تر کنند. حالا که به آخر سال ۹۶ رس ...

طرز تهیه شیرینی بهشتی ساده و خوشمزه برای عید

اگه آشپزی و شیرینی پزی رو دوست دارین پس به نظرم پختن شیرینی های عید توی خونه میتونه یکی از بخش های خیلی لذت بخش عید باشه مخصوصا وقتی بوی محشر این شیرینیا میپیچه توی خونه. نوشته طرز تهیه شیرینی بهشتی ساده و خوشمزه برای عید اولین بار در آشپزی و شیرینی. ...

فرانس استیک

فرانس استیک

دستوری از مجله هنر آشپزی 157 سرو در ظروف چینی زرین ایران ( دیس پیتزا روندو ، ظرف پاستا ) طرز تهیه فرانس استیک : فيله گوساله را با سس ورچستر، رزماري، روغن زيتون، نمك، فلفل و سس خردل ...

این ماهی های حلزونی، فوق العاده اند

بدون شک شکل و ظاهر غذا در اشتها و میل به غذاخوردن انسان ها نقش مهمی داره، مخصوصا غذاهای دریایی که با تزیین و انواع ترفندها شکیل تر و زیباتر میشه.

با تهیه کیک کیت کت از تعطیلات لذت ببرید!

یکی از مهم ترین گروه هایی که بهتر است مصرف سرکه را در دستور خوراکی های روزانه خود قرار دهند، دیابتی ها هستند. نوشته با تهیه کیک کیت کت از تعطیلات لذت ببرید! اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

روش های تهیه سالاد سزار اصیل و کاملا ایتالیایی

سالاد سزار، سالاد محبوبی است که اولین بار توسط سرآشپز سزار کاردینی (cesare cardini) که یکی از مهاجران جنگ جهانی اول به ایالت کالیفرنیا و شهر سن دیه گو بود؛ درست شد.این سالاد خوشمزه در ۲۰ دقیقه تهیه می شود. قدمت این سالاد به ۱۰۰ سال پیش برمی گردد. ...

استفاده از برنج در شامی

اگر یک لیوان برنج پخته دارید با گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده مخلوط کنید یک شامی خوشمزه خواهید داشت.

نرخ دلار در سال ۹۷ پیش بینی شد

نرخ دلار در سال ۹۷ پیش بینی شد. اگرچه از نظر تقسیم کار سیاستی، سیاستگذاری حوزه ارز در چارچوب وظایف بانک های مرکزی قرار می گیرد، در کشورهایی نظیر ایران تسلط سیاست مالی بر پولی و وابستگی بودجه به درآمدهای نفتی در عمل سیاست های مالی و بودجه را به یک عامل کلیدی د ...

طرز تهیه پیتزا گوشت؛ اگر از سوسیس و کالباس متنفرید...

طرز تهیه یه پیتزا خوشمزه دیگه که با گوشت تهیه میشه رو براتون میذارم برای اون دسته که ترجیح میدن از کالباس و سوسیس داخل پیتزا استفاده نکنن. امیدوارم براتون مفید باشه و لذت ببرین. ...

طرز تهیه سوسیس خانگی

راز و رمز تهیه سوسیس خانگی در به کارگیری به اندازه و مناسب ادویه های مختلف است. شما می توانید در تهیه سوسیس خانگی از گوشت قرمز، مرغ، و بوقلمون بهره ببرید. بهتر است از مخلوط گوشت قرمز بدون چربی و گوشت سفید به نسبت 1 به 2 استفاده کنید. ...

طرز تهیه میت بال با سس گوجه فرنگی مرحله به مرحله

طرز تهیه میت بال با سس گوجه فرنگی مرحله به مرحله

اگه تصمیم دارین با گوشت چرخ کرده غذا درست کنین و از طرفی دلتون تنوع هم میخواد بهتون پیشنهاد میکنم که حتما از گوشت چرخ کرده به شکل میت بال داخل غذاهاتون استفاده کنین. میتونیم از میت بال داخل خورشت ها، خوراک ها و حتی پلو مخلوط هامون استفاده کنیم و شکل و طع ...

کباب تابه ای، شام سریع و آسان

خیلی روزا هستن که اصلا وقت یا حوصله آشپزی رو نداریم، دلمون میخواد فوری یه چیزی درست کنیم و بخوریم…حالا اگه علاوه بر اینکه به یه غذای فوری احتیاج داشته باشیم، ترجیح بدیم که خوشمزه هم باشه و دل بقیه اهل منزلم بدست بیارد، به نظر من بهترین گزینه کباب تابه ای است. ...

و بادمجان

حلیم بادمجان

بالا: متوسط بادمجان سنتی اتاق ناهار خوری است که چگونه به راه اندازی دو مدل که من آورده بود. این بیمار قلبی و مناسب احزاب بودند با دکوراسیون که در آن ممکن است به جای خود رنگ و لعاب است. و بادمجان یک غذای خوشمزه و محبوب در میان ما ایرانیان این است که در بسیاری از راه های درست است.  مواد لازم: بادمجان قلمی: گوشت ذکر شده منعکس شده و یا گردن و یا گوشت گوسفند: 350 گرم تعداد: حالت جام برنج: جام بشکه: جام پیاز سرخ شده و دریا: 4 تا 5 قاشق غذاخوری فایل. فلفل و زردچوبه: به میزان لازم غرفه: 200 گرم     روش تهیه:1 - منطقه ای از پوست شما است. نمک و هم بزنید تا زمانی که بار از آنها ... سپس در روغن سرخ کنید به عقب و جلو.2 - استیک با پیاز سرخ شده و زردچوبه بپزید سپس عدس و برنج و قدرت و بادمجان سرخ شده را به گوشت اضافه شده است که یک آشپز خوب و.3 - پرتاب دوستان پخته شده را از روی حرارت برداشته و با دستی به طور مداوم در آمده است.4 - غرفه برای اضافه کردن به شمع. نعناع فلفل قرمز پیاز سرخ شده و.... نمک است. فلفل و دریا به وسط میدان و اجازه دهید با بپزند و مخلوط شوند. سپس درظرف مناسب بریزید و سرو كنید.نكته: 1 - وقتی سیرداغ درست می‌كنید درآخرین مرحله كمی زردچوبه به آن بزنید و از روی حرارت بردارید این كار باعث می‌شود سیرداغ بوی كمتری داشته باشد.2 - معمولا در حلیم بادمجان از لوبیاسبز استفاده می‌شود كه در این صورت رنگ حلیم روشن‌تر خواهد شد.3 - درتهیه این حلیم می‌توانید بادمجان‌ها را به‌جای سرخ كردن به صورت آب‌پز استفاده كنید.     حلیم بادمجان با لوبیا سفید!  مواد اولیه:     بادمجان قلمی: 10 تا 12 عدد     گوشت سر دست: 1 کیلوگرم     لوبیا سفید: 500 گرم     پیاز سرخ کرده: 2 تا 3 قاشق غذاخوری     کشک سائیده: 2 تا 3 پیمانه     روغن: 350 گرم     نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم     طرز تهیه:1.داخل یک قابلمه مناسب و بزرگ، سه تا چهار لیوان آب می‌ریزیم. گوشت (گوساله یا گوسفند) و لوبیا سفید و پیاز داغ را داخل قابلمه آب می‌ریزیم و می‌گذاریم کاملا بپزند.2.پوست بادنجان‌ها را می‌گیریم و سر آن‌ها را می‌گیریم. سپس می‌شوییم و روی آن‌ها کمی نمک می‌ریزیم تا تلخی آن گرفته شود. داخل یک تابه بزرگ، مقداری روغن می‌ریزیم و بادنجان‌ها را داخل روغن و روی حرارت ملایم سرخ می‌کنیم.3.گوشت را پس از پختن از آب خارج می‌کنیم. بادنجان‌های سرخ شده و گوشت و لوبیای پخته شده را داخل یک قابلمه بزرگ و مناسب می‌ریزیم و آن‌ها را خوب می‌کوبیم و مخلوط می‌کنیم. دو تا سه لیوان آب و هر مقدار آب گوشتی که داریم، داخل گوشت و بادنجان می‌ریزیم و قابلمه را روی حرارت ملایم می‌گذاریم و گاهی آن‌را به‌هم می‌زنیم تا حلیم کاملا جا افتاده و کش‌دار شود.4.ظرف را از روی آتش بر می‌‎داریم و با کشک مخلوط می‌کنیم و در ظرف می‌کشیم. روی آن‌را با نعناع داغ و پیاز داغ و گردوی تازه پوست‌گرفته تزئین می‌نمائیم. می‌توان مقداری گردوی تازه در ظرف جداگانه با حلیم بادنجان سر میز گذاشت. حلیم بادنجان را بدون کشک هم می‌توان سرو نمود.