مطالب مرتبط:
باربیکیوی مرغ و فلفل دلمه ای

باربیکیوی مرغ و فلفل دلمه ای

باربیکیوی مرغ و فلفل دلمه ای - آکا سایت آشپزیبخش غذاهای اروپایی مجله سیب سبز:اگر شکم دارید این عصرانه می تواند برا ...

دستور پخت حواری مرغ

در بین انواع غذاهای رنگارنگ جنوبی حواری چیز دیگری است این غذا را که ریشه ای هندی دارد می توانید با گوشت مرغ ...

دستور پخت عدس پلو با گوشت چرخ کرده

عدس ها را تمیز شسته و با آب و کمی نمک بپزید. سپس آن ها را در یک آبکش ریخته و کنار بگذارید توجه داشته باشید که عدس ...

فیلم: طرز تهیه کاپ کیک سیب

آکا ایران: کاپ کیک سیب یکی از خوشمزه ترین شیرینی هاست. در این ویدیو طرز تهیه این دسر خوشمزه را آورده ایم. ...

تزیین دستمال سفره به شکل پیراهن

تزیین دستمال سفره به شکل پیراهن

تزیین دستمال سفره به شکل پیراهن -آکا سایت آشپزیبخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی تزیین دستمال سفره ...

دستور تهیه اسپاگتی با سس مارنیارا

دستور تهیه اسپاگتی با سس مارنیارا

دستور تهیه اسپاگتی با سس مارنیارا -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای اروپایی دستور تهیه ...

طرز تهیه پاستا با سس آلفردو و مرغ

طرز تهیه پاستا با سس آلفردو و مرغ

طرز تهیه پاستا با سس آلفردو و مرغ -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای اروپایی طرز تهیه ...

طرز تهیه رشته پلو با مرغ غذای سنتی ایرانی

رشته پلو با مرغ ,رشته پلو یکی از لذیذترین پلوهای مخلوط ایرانی است که با مرغ که ترکیب شود، طعم فوق العاده ای پیدا میکند.مواد مورد نیاز رشته پلو با مرغ :برنج (خیس شده): ۳ پیمانهرشته ...

خورش ماست، غذای میهمانی های اصفهان

خورش ماست، غذای میهمانی های اصفهان

وب سایت کاله: خورش ماست یا خورشت ماست غذایی بومی اصفهان است. این غذا از ماست پر چرب، گوشت گردن گوسفند، زعفران و شکر تهیه می‌شود و در آن کمی زرشک و خلال بادام یا گردو و گاه گلاب می‌ریزند. این خورش به صورت سرد سرو می‌شود. این غذا مانند حلیم است، اما امروزه به عن ...

خطر فست فود برای ایمنی بدن

خطر فست فود برای ایمنی بدن

در قرن حاضر، مصرف فست‌فود در جوامع مختلف به‌ دلایل متعدد، ازجمله تغییر شیوه زندگی، سهولت دسترسی به این‌گونه غذاها، تغییر ذائقه افراد، افزایش جمعیت دانشجو و شاغل، عدم‌ تمایل افراد به مصرف غذاهای سنتی و متنوع‌بودن منو‌های ارائه‌شده، گسترش بسیاری یاف ...

آبگوشت کوفته ریزه

آبگوشت کوفته ریزه

دستوری از مجله هنر آشپزی 154 سرو در ظروف چینی زرین ایران (طرح سلطانیه طلایی) طرز تهیه آبگوشت کوفته ریزه : پیاز را با یک قاشق سوپ خوری روغن تفت دهید. زردچوبه را افزوده و هم بزنید. ب ...

سالاد الویه در بارداری، خطر دارد؟

سوال مخاطب نی‌نی‌بان:خوردن سالاد الویه برای خانم باردار مضر است یا خیر؟ هویج استفاده شده در این نوع سالاد مشکل ساز است یا مواد دیگر؟  پاسخ دکتر معصومه یونسی، فوق تخصص نازایی و جراح لاپاراسکوپی:بله دوست عزیز سالاد الویه مشکل سا ...

طرز تهیه پاستا با سس کاربونارا

طرز تهیه پاستا با سس کاربونارا

  به گزارش سایت خبری تحلیلی "تیتربرتر" طرز تهیه پاستا با سس کاربونارا به شرخ زیر است.   1. یک قابلمه ی بزرگ آب و نمک را ب ...

نان فوکاسیا؛ نان ایتالیایی با گوجه گیلاسی

نان فوکاسیا؛ نان ایتالیایی با گوجه گیلاسی

ماهنامه سفره ایرانی - غزاله خالدی: نان فوکاسیا، نان معروف و پرکاربرد ایتالیایی است که طرز تهیه آن را آورده ایممیزان سرو: 6 نفرمواد لازم: گوجه گیلاسی (دو نیم شده): 12 عدد برگ رزماری (تازه یا خشک): به مقدار لازم ...

خوراک گوشت چینی، غذای سالم و رژیمی

خوراک گوشت چینی، غذای سالم و رژیمی

وب سایت دونفره - گلزار نورمحمدیان: غذاهای چینی به کم روغن و سالم بودن معروف هستن و در صورتی که رژیم هستین یا کلا دوست دارین سالم تغذیه کنین، این غذاها گزینه خوبی هستن چون هم به نسبت کم کالری تر از مابقی غذاهان و هم موادی که داخلشون تهیه میشه مفید و مغذی هست ...

طرز تهیه اسنک مرغ

طرز تهیه اسنک مرغ

در این قسمت از آموزش فینگر فودها برای شما عزیزان طرز تهیه اسنک مرغ را آماده کرده ایم. این غذای خوشمزه و سریع را در منزل درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. با ما همراه باشید.  در این قسمت از آموزش فینگر فودها برای شما عزیزان طرز تهیه اس ...

مرغ لازانیا با اسفناج و قارچ

لازانیای مرغ، اسفناج و قارچ

لازانیا یکی از غذاهای خوشمزه است که می تواند به سادگی سبزیجات مانند اسفناج را وارد کنید و ببینید که علاوه بر دشوار است به ارزش غذایی و طعم و همچنین جدید به لازانیا. از دیگر موارد برجسته که در این دستور با استفاده از قارچ و مرغ است. لازانیا یکی از غذاهای خوشمزه است که شما به سادگی سبزیجات مانند اسفناج که در علاوه بر این به دشوار است به ارزش غذایی و طعم جدید نیز برای لازانیا دهد. موارد دیگر مشخص شده است که استفاده از این دستور العمل قارچ و مرغ است. از از آنجا که ما همواره در تلاش برای کل این مواد غذایی شما را در مورد یادگیری در این دستور العمل همچنین می توانید تمام مواد مغذی ذهن خود را هر چند پروتئین برجسته تر است. علاوه بر کربوهیدرات، پروتئین و چربی فیبر موجود در اسفناج و قارچ نیز کمک می کند با خوردن این لازانیا خوش طعم تا مدت زیادی احساس سیری داشته باشید.   مواد لازم:سه فنجان آب مرغ بدون نمک675 گرم ران مرغ بدون پوست و بدون استخوان، پاک کردهدو و یک دوم قاشق غذا خوری روغن زیتونیک و یک دوم فنجان پیاز خرد شدهسه قاشق غذا خوری سیر خرد شدهیک و یک دوم قاشق چای خوری سیریک دوم قاشق چای خوری آویشن خشک شدهیک دوم قاشق چای خوری فلفل قرمز خرد شده280 گرم قارچ برش خورده170 گرم اسفناج تازهاسپری پخت یا مقداری روغنیک و یک دوم فنجان شیر 2 درصد چربییک و یک دوم فنجان آرد همه منظورهیک چهارم فنجان جوز هندی55 گرم پنیر پیتزای رنده شده ( حدود یک دوم فنجان )12 ورق لازانیا نجوشانده140 گرم پنیر ماتسرلاطرز تهیه:1-آب مرغ را در یک ماهی تابه بزرگ روی حرارت متوسط رو به بالا به جوش بیاورید. مرغ را اضافه کنید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید مرغ 18 تا 20 دقیقه یا تا زمانی که کاملا بپزد بجوشد. مرغ را از ماهی تابه خارج کنید، آب مرغ را کنار بگذارید. وقتی مرغ به اندازه کافی خنک شد که بتوانید به آن دست بزنید، با دو چنگال تکه تکه اش کنید.2-یک ماهی تابه بزرگ را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. روغن اضافه کنید، بچرخانید تا ماهی تابه را چرب کند. پیاز، سیر، یک دوم قاشق چای خوری نمک، آویشن، فلفل و قارچ را اضافه کنید، 8 دقیقه تفتشان دهید. اسفناج ها را آرام آرام اضافه کنید هر بار که مقداری اضافه کردید اجازه دهید کمی بپزد و سپس مقداری دیگر را اضافه کنید. ماهی تابه را از روی حرارت بردارید، مرغ را به آن اضافه کنید.3-فر را تا دمای 375 درجه فارنهایت ( 190 درجه سانتی گراد ) گرم کنید.4-دو ظرف پخت مربعی ( 8 اینچی ) را با اسپری پخت یا کمی روغن چرب کنید. شیر، آرد و جوز هندی را ترکیب کنید، آنقدر بهم بزنیدشان تا نرم شوند. آب مرغی که کنار گذاشته بودید را روی حرارت متوسط رو به بالا به جوش بیاورید. به آرامی میکس شیر را به میکس آب مرغ اضافه کنید، مرتب محتویات را بهم بزنید. یک قاشق چای خوری نمک باقی مانده را اضافه کنید. به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که ضخیم شود بپزید، مرتب بهم بزنید. ماهی تابه را از روی حرارت بردارید، پنیر پیتزا را رویش بریزید. یک دوم فنجان سس را کف هر کدام از ظرف هایی که چرب کردید بریزید، سپس روی هر کدام دو ورق لازانیا، یک و یک دوم فنجان میکس مرغ، سه چهارم فنجان سس، و یک چهارم فنجان ماتسرلا قرار دهید، مطمئن شوید ورق های لازانیا با سس پوشیده شده اند، یکبار دیگر لایه ها را با ورق لازانیا، میکس مرغ و سس بپوشانید. یکبار دیگر هم این کار را با مواد باقی مانده تکرار کنید.اطلاعات تغذیه ای:موادی که در این دستور پخت گفته شد برای 12 وعده می باشد. هروعده شامل یک قسمت از 12 قسمت مساوی این لازانیا است.اطلاعاتی که در ادامه می آید مربوط به یک وعده از این غذا است.کالری: 286چربی در یک وعده: 10.2 گرمچربی اشباع در یک وعده: 3.5 گرمچربی غیر اشباع در یک وعده: 4 گرمچربی دارای حلقه های غیر اشباع در یک وعده: 1.3 گرمپروتئین در یک وعده: 23 گرمکربوهیدرات در یک وعده: 25 گرمفیبر در یک وعده: 2 گرمکلسترول در یک وعده: 67 میلی گرمآهن در یک وعده: 3 میلی گرمسدیم در یک وعده: 523 میلی گرمکلسیم در یک وعده: 238 میلی گرمقند در یک وعده: 4 گرموب سایت دکتر کرمانی