مطالب مرتبط:

چند پیشنهاد برای مدل موهای شما

چند پیشنهاد برای مدل موی بانوان خیلی از ما ممکن است صورت کشیده و لاغری داشته باشیم و برعکس، صورت خیلی از ما ممکن است گرد و بی‌زاویه باشد. هیچ‌کدام از این حالت‌ها به‌خودی‌خود عیب محسوب نمی‌شوند؛ اما با مدل موی مناسب می‌توان آن‌ها را تعدیل کرد. در ...

بهترین تنیسور دنیا از زندگی اش می گوید

درس‌های آندره برای موفقیت در این پست بهترین نکاتی را که آندره آغاسی در کتابش برای خواننده‌ها به رشته تحریر درآورده است با شما مرور می‌ کنیم. پدر آندره آغاسی، امانوئل آغاسی، از ارامنه ساکن ایران بود که در کاروان بوکس المپیک ایران نیز حضور د ...

آلزایمر

درمان‌های غیر دارویی آلزایمر بروز بیماری آلزایمر را تاکنون تحت مجموعه‌ای از عوامل ژنتیکی و محیطی می‌دانند؛ ولی اینکه چگونه آلزایمر به وجود می‌آید و چگونه می‌توان از بروز آن جلوگیری کرد در دست تحقیق و بررسی است. عواملی همچون سطح بالای هموسیست ...

زندگی در فضای مجازی

رقابت فضای واقعی و مجازی نوشین میرجهانیان، مشاوروروان شناس: می‌توان مدعی شد فضای مجازی و اینترنت در سطحی گسترده با فضای واقعی رقابت دارد؛ با این تفاوت که این دنیای مبهم، اما جذاب روز‌به‌روز گسترده‌تر می‌شود؛ اما دنیای ...

نوشیدنی سلامتی بخش کفیـر

دستگاه گوارشی سالم با نوشیدنی سلامتی‌بخش کفیـر ابوذرگودرزی، کارشناس تغذیه: انسان همواره به سلامتی و بهره‌بردن از مواد غذایی طبیعی سالم و چگونه غذاخوردن برای حفظ سلامت می‌اندیشد. یکی از این مواد غذایی کفیر است. کفیر، غذاییشگفت‌انگیز است که مصر ...

نوروفیدبک و اختلال های یادگیری

نوروفیدبک دکتر مطهره میردامادی، متخصص اعصاب و روان: اختلال‌های یادگیری در سنین دبستان شایع هستند. در این نوع اختلال‌ها به‌رغم هوش به‌هنجار و عدم ‏وجود نقص حسی، کودک در یادگیری مشکل دارد.این اختلال‌ها موارد زیر را ...

تفاوت سنی مناسب زن و مرد

تفاوت سنی مناسب زن و مرد چند سال باید باشد؟ هر وقت انسان با «بایدی»که ریشه عمیقی در ذهن مردم دوانیده و جزء قدیسه‌های ذهن آنان شده و تغییر آن اهانتی بزرگ به ایشان است، روبه‌رو می‌شود، خوب است به خود بیاید و بپرسد:« این قانون از کجا آمده است» و ...

زندگی سالم را تجربه کنید (رژیم غذایی MIND)

رژیم غذایی MIND با افزایش سن کاهش حافظه به یک بخش جدایی‌ناپذیر از زندگی فرد تبدیل می‌شود. فراموش کردن محل پارک خودرو یا کلید منزل با افزایش سن در بیشتر افراد عادی است؛ اما سؤال اینجاست که آیا این نوع کاهش قدرت ذهنی برای همه افراد حتمی ا ...

زمان بینایی سنجی در کودکان

نکات مهم در سلامت چشم خوشبختانه امروز کمتر کسی است که نداند معاینات دوره‌ای چشم‌پزشکی تا چه حد ضروری است و می‌تواند از بروز چه مشکلات و عوارضی پیشگیری کند. البته افرادی هم هستند که هنوز اطلاعی از این که از چه سنی باید این معاینات شروع شود و هرچند ...

بیماری دو قطبی

درمان بیماری دو قطبی علت بیماری دوقطبی چیست و درمان آن کدام است؟ علل واقعی و اصلی این بیماری هنوز به‌طور کامل مشخص نشده‌است، اما ریشه‌های خانوادگی برای آن تعریف‌ شده است. به نظر می‌رسد عوامل محیطی و فیزیولوژیکی نیز در گسترش این ...

پنکیک بدون تخم مرغ

پنکیک مواد لازم: ۱۲۵ گرم آرد بدون گلوتنجایگزین تخم مرغ معادل یک عدد تخم مرغ کامل ( دو و یک دوم پیمانه نشاسته سیب زمینی،یک و یک دوم پیمانه نشاسته تاپیوکا، دو سوم پیمانه بکینگ پودر،یک سوم پیمانه جوش شیرین)۲۵۰ میلی لی ...

پنه با سس بادام زمینی

طرز تهیه پنه با سس بادام‌ زمینی مواد لازم: بادام زمینی: ۱۰۰ گرم؛روغن زیتون: پنج قاشق سوپ‌خوری؛پاستای پنه: ۴۰۰ گرم؛نمک: به‌مقدار لازم؛آرد ذرت (الک‌شده): دو قاشق سوپ‌خوری؛ ...

کافی شاپ، خطرناک ترین تفریح مردم ایران!

کافی شاپ، تفریح خطرناک دبیر دومین همایش و جشنواره غذادرمانی با اشاره به جایگاه مهم غذادرمانی در طب ایرانی ـ اسلامی عنوان کرد: رفتن به کافی‌شاپ‌ و رستوران بیشترین و خطرناک‌ترین تفریح مردم ایران است. مهدیه حسینی، دبیر دومین همایش و جشنوار ...

سفره های دیروز،سفره های امروز

سفره‌ های دیروز،سفره های امروز ما ایرانی‌ها درگذشته عادت‌های بسیار خوب غذایی داشتیم که به‌مرور بسیاری از آن‌ها را فراموش کرده‌ایم؛ عادت‌هایی مثل دورهم‌غذا خوردن، مصرف کمتر گوشت قرمز و خوردن مواد غذایی تازه. البته برخی عادت‌های غذایی قدیمی‌ها هم ن ...

۲۹ درصد ایرانی ها دچار کمر درد هستند

ایرانی ها و کمر درد رئیس انجمن روماتولوژی ایران، با اشاره به شیوع بالای بیماری های مفصلی در کشور، گفت: ۱۵ درصد جامعه دچار کمر درد و ۱۴ درصد نیز مبتلا به آرتروز هستند.دکتر احمدرضا جمشیدی در افتتاحیه یازدهمین کنگره سالیانه انجمن روماتولو ...

راز لاغر کنندگی چای سبز

چای سبز و لاغری چای سبز یکی از شناخته شده‌ترین انواع چای است و با فواید سلامت مختلفی پیوند خورده است. چای سبز یکی از موثرترین انواع چای برای کاهش وزن نیز محسوب می شود. شواهد قابل توجهی وجود دارند که چای سبز را با کاهش وزن و چربی بدن پیوند داده ...

موساکای سبزیجات

طرز تهیه موساکای سبزیجات در این مطلب از مجله اینترنتی زندگی سالم قصد داریم شما را با نحوه تهیه موساکای سبزیجات آشنا کنیم. پس با ما همراه باشید :   مواد لازم بادمجان (حلقه شده) ۴ عدد (۴۴۰ گرم) روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) به مقدار لازم گوجه فرنگی (نگینی خردشده) ۲ ...

سفره دیروز, سفره, امروز

سفره های دیروز،سفره های امروز

سفره دیروز, سفره, امروز ما امیدواریم که به نفع عادات غذایی بسیار خوب است ما در بسیاری از آنها ... دولت مانند اصرار خوردن مصرف کمتر گوشت قرمز و خوردن مواد غذایی تازه. البته برخی از عادات غذایی زمان نیز ناسالم است. برای مثال در ارتباط با مصرف غذاهای چرب و شور.در این پست نگاهی به این افتخار مهم ترین عادات غذایی زمان و بررسی و ارزیابی هر یک از این عادت خود را از بهداشت و درمان است. زود شام خوردن: یکی از عادات بسیار خوب و استفاده ما از خوردن شام را زود. مردم پس از غروب و شام خوردم فاصله بین شام و زمان خواب بیش از حد. در این شرایط هضم غذا به خوبی انجام داده و بیماری ها مانند ورم معده و بیشتر کمتر. متاسفانه این روزها دیگر فاصله دو ساعت بین شام و خواب شغل است و نه دلیلی برای وقوع تنها دستگاه گوارش است. مصرف نوشیدنی های سنتی: بر خلاف امروز در آن زمان نوشابه های گازدار ضبط و بیشتر آب ماست و انواع آب میوه, مصرف سنتی. علاوه بر این, نوشیدنی, آهنگ ها, و غیره. پس و دیگر عرقیات جایگاه ویژه ای در برنامه غذایی روزانه مردم است. در حالی که در حال حاضر چه درخشش جدایی ناپذیر اسپری و سوراخ های زیادی وجود دارد). سرعت: استفاده شده است در بسیاری از مجالس باب شد و تعداد زیادی از مردم ، بشقاب سرعت وجود دارد. در حالی که امروز این است که نسبتا عمومی متوجه اقتدار آن قرار داده است. اگر چه مصرف کاهو و گوجه فرنگی خوب می توانید با پر کردن معده به عنوان فعالیت دستگاه گوارش کمک می کند اما بهتر است به این سرعت که حاوی ویتامین ها و بسیاری از آنها نیز اجازه دهید فراموش نکنید. در حال حاضر برخی از جداول سیم با سرعت ببینید اما به عنوان خوب به عنوان هر فرد با ظرف ماست اختصاص می‌دهیم، مثل گذشته یک بشقاب سبزی‌خوردن هم بگذاریم چون وقتی سبزی را در یک ظرف بزرگ وسط سفره قرار می‌دهیم دست خیلی از افراد به آن نمی‌رسد و از خیر خوردن آن می‌گذرند. مصرف روغن‌های جامد و حیوانی: مصرف روغن‌های حیوانی و جامد درگذشته بیشتر بود. روغن‌های جامد دوستدار قلب نیستند اما چون مردم تحرک بیشتری داشتند و غذاهای چرب به‌خوبی متابولیزه می‌شدند، کمتر شاهد عوارض آن‌ها بودیم. استفاده از مواد غذایی تازه: درگذشته مردم سعی می‌کردند سبزی‌ها و انواع گوشت را تازه استفاده کنند اما امروزه همه نوع مواد غذایی را فریز یا کنسرو می‌کنند. مسئله اینجاست که عمر مواد مفید غذایی پخته در یخ‌زن نصف می‌شود بنابراین فریز کردن برای استفاده درازمدت، روش مناسبی نیست. اگر سبزی خام را بتوان ۶ ماه در یخ‌زن نگهداری کرد، زمان مناسب برای نگه‌داشتن سبزی‌ها ۳ ماه است. مصرف زیاد میوه به‌عنوان دسر: ایرانی‌ها همیشه مردم میوه‌خوری بوده‌اند اما درگذشته میوه به‌عنوان دسر شناخته می‌شد و افراد در فواصل بین غذا، میوه می‌خوردند و انواع شیرینی‌ و دسرهای مختلف کمتر مصرف می‌شد. متأسفانه امروز مصرف میوه کمتر و انواع کیک و شیرینی جایگزین آن شده که همگی ما با عوارض این دسته از خوراکی‌ها آشنایی داریم. مصرف زیاد نمک: درگذشته شیوه نگهداری برخی مواد غذایی مناسب نبود و از نمک زیاد استفاده می‌شد. البته این موضوع بیشتر محدود به قبایل بود و مردم شهر کمتر مواد غذایی را با این روش نگهداری می‌کردند. ارتباط مصرف نمک با افزایش فشارخون نیز به اثبات رسیده است. در کنار هم‌غذا خوردن: در حال حاضر افراد خانواده کمتر دور یک میز می‌نشینند و با هم‌غذا می‌خورند و این موضوع ازنظر روانی تأثیر خوبی ندارد. درگذشته اعضای خانواده بیشتر وعده‌ها را در کنار هم می‌خوردند و لذت می‌بردند. ضرب‌المثلی است که می‌گوید: «باکسی غذا بخورید که از مصاحبت با او لذت می‌برید.» تحقیقات نشان می‌دهد هنگامی‌که از غذا خوردن لذت می‌بریم، هورمون‌هایی در بدنمان ترشح می‌شود که جذب غذا را افزایش می‌دهد و استرس را کم می‌کند. سفره غذا، مقدس است. جایی است برای در کنار هم بودن و از مصاحبت با یکدیگر لذت بردن. در ضمن، غذا یک ابزار قوی برای برقراری دوستی هم است. بزرگ‌ترین قراردادهای سیاسی و اقتصادی سر میز غذا بسته می‌شود چون افراد در شرایطی که غذا می‌خورند، حال بهتری دارند و بهتر می‌توانند با دیگران ارتباط برقرار کنند. سرخ‌کردن بیش‌ازحد مواد غذایی: قدیمی‌ها مواد غذایی را تا سر حد سیاه شدن سرخ می‌کردند اما امروز با زیان‌های سوزاندن روغن و سرطان‌زا شدن آن آشنا شده‌اند. مصرف کمتر گوشت قرمز: درگذشته مصرف گوشت قرمز کمتر بود و در وعده شام بیشتر غذاهای حاضری مصرف می‌شد. امروزه متأسفانه میزان مصرف گوشت قرمز بالاتر رفته است. مصرف گوشت قرمز برای هیچ‌کس در شرایط عادی ممنوع نیست بلکه باید محدودیتی در مصرف آن اعمال شود. البته گوشت سفید به نوع قرمز آن ارجحیت دارد و باید حداقل به نسبت مساوی میل شود. مصرف بیشتر نان: نان درگذشته قوت غالب بود و مردم بیشتر نان و سیب‌زمینی می‌خوردند تا برنج. نان مخصوصاً نان سبوس‌دار، حجم معده را بیشتر می‌گرفت و حس سیری بیشتری به فرد می‌داد. امروزه متأسفانه آردها سفید شده و فرایند تخمیر به‌خوبی روی نان انجام نمی‌شود بنابراین نان‌های مصرفی مانند گذشته نیستند. آب‌پز کردن: یکی از روش‌های پختی که در قدیم و در حال حاضر همچنان رواج دارد، آبپز‌کردن است. بیشتر خورش‌های ما در آب پخته می‌شوند. جا انداختن خورش و حرارت بالا و طولانی به ماده غذایی دادن، عادت چندان خوبی نیست. البته حرارت طی پخت در آب به‌اندازه سرخ‌کرده آسیب نمی‌رساند ولی به‌هرحال وقتی بیش‌ازحد غذایی را بپزیم ویتامین C آن از بین می‌رود. مجله اینترنتی زندگی سالم دکتر مسعود کیمیاگر، متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی، استاد انستیتو تحقیقات تغذیه کشور و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی