مطالب مرتبط:

خواص پنیر، ارزش تغذیه ای و طرز نگهداری آن

لطفا منتظر باشید... × ورود با فیســبوک ...

تغذیه مناسب قبل از خواب باید چگونه باشد؟!

تغذیه مناسب قبل از خواب , غذاهای پرچرب سبب رفلاکس اسید می شوند؛ بسیاری از افراد نمی دانند که مواد غذایی خاص از جمله کیک سرشار از چربی هستند، اما این چربی در شکر پنهان شده است. نوشته تغذیه مناسب قبل از خواب باید چگونه باشد؟! اولین بار در تغذیه و سلامت ...

یک روز با دکتر کرمانی(قسمت سوم)

قسمت سوم یک روز با دکتر کرمانی را در این لینک ببینید. قسمت دوم مصاحبه از دکتر کرمانی را در این ویدئو ببینید. در این قسمت دکتر کرمانی درباره شروع فعالیت های کاری شان در ایران می گویند. [iframe] نظراتتان را با ما ...

عوارض بیش از حد خوردن پنیر در صبحانه!

عوارض خوردن پنیر , یکی دیگر از معایب خوردن پنیر این است که باعث جذب کلسیم از استخوان می شود و خوردن پنیر در صبحانه منجر به پوکی استخوان می شود. نوشته عوارض بیش از حد خوردن پنیر در صبحانه! اولین بار در تغذیه پدیدار شد. ...

برای حفظ سلامت پوست چه کارهایی باید انجام دهیم؟ | سلامت پوست خانم ها و آقایان

برای حفظ سلامت پوست چه کارهایی باید انجام دهیم؟ | سلامت پوست خانم ها و آقایان

برای حفظ سلامت پوست چه کارهایی باید انجام دهیم زیبایی انسان به اندازه زیادی به سلامت و طراوت پوستش بستگی دارد در این مقاله به ارائه راهکارهایی برای حفظ سلامت پوست آقایان و خانمها به طور مجز ...

چه اتفاقاتی در بدن می افتد تا شما احساس سیری کنید؟

گرسنگی چیست و چگونه به شما فشار می آورد؟؟ چه می شود که وقتی گرسنه اید هرچیزی که به دستتان رسید را دوست دارید بخورید؟ بعد از اینکه غذا خوردید، احساس سیری چطور به وجود می آید؟ در یک نگاه ساده، هروقت حجم معده مان پر شد، احساس سیری می کنیم و از غذا خوردن دس ...

خواص شاهدانه خام

خواص شاهدانه خام

اگر به دنبال بهبود هضم، ایجاد تعادل در هورمون ها و بهبود متابولیسم بدن خود هستید، شاهدانه می تواند یک ماده غذایی عالی برای شما باشد. برای مدت طولانی خواص و مزایای دانه شاهدانه ...

اگر قصد دارید باردار شوید این مواد غذایی را در رژیم خود داشته باشید

افرادی که قصد باردار شدن این غذاها را بخورند در مورد مصرف مواد غذایی در دوران بارداری اطلاعات و توصیه های زیادی وجود دارد، اما برای موقعی که قصد دارید باردار شوید رژیم غذایی باید چگونه باشد؟ آیا بعضی از غذاهای توانایی بدن را برای باردار شدن بیشتر می کنند. اگر ...

چگونه از آجیل نگه داری کنیم؟

چگونه از آجیل نگه داری کنیم؟

الهام عطار؛ کارشناسی ارشد صنایع غذایی   یكی ...

رژیم و غذاهای نوروز

رژیم و غذاهای نوروز

هر ساله تعداد مراجعین دفاتر تغذیه در سراسر ایران از فروردین ماه، سیر نزولی به خود می گیرد. این کاهش، از 15 اسفند تا 14 فروردین به اوج خود می رسد و تقریبا همه چیز تعطیل می شود. هر ایرانی دلیل این اتفاق را می داند و فهمیدنش آن ق ...

برای سلامت استخوان ها چه ورزش هایی مفید است؟

برای سلامت استخوان ها چه ورزش هایی مفید است؟

این تنها عضله نیست که با بالا رفتن سن، حجمش کم می شود، زیر عضله، استخوان قرار دارد که آن هم با افزایش سن، تغییراتی پیدا می کند، بنابراین سلامت استخوان ها مهم است. استخوان های ما... ...

فست فود و ریزش مو

فست فود و ریزش مو

با اینكه هیچ ماده غذایی ای مستقیم باعث ریزش مو نمی شود، برخی مواد غذایی مثل فست فو ...

برای افزایش میل جنسی و تقویت آن این مواد غذایی را بیشتر مصرف کنید

برای تقویت میل جنسی در بازار محصولات مختلفی وجود دارند که همه به صورت مقطعی تاثیرگذار هستند و یا کلن بی تاصر هستند. برای تقویت میل جنسی باید یک سری از ویتامین ها را بیشتر به بدن برسانید. میل جنسی را با این مواد غذایی تقویت کنید بهترین مکمل ها برای افزایش می ...

فایده قهوه اسپرسو یک نوشیدنی پرطرفدار!

براساس مطالعات انجمن شیمی آمریکا، یکی از خواص قهوه اسپرسو پیشگیری از ابتلا به بیماری دیابت نوع 2 است. نتایج این تحقیقات نشان داده افرادی که روزانه چهار فنجان قهوه می نوشند، احتمال ابتلا به دیابت در آن ها، بیش از ۵۰ درصد کاه نوشته فایده قهوه اسپرسو یک نوشید ...

آرتریت روماتوئید و رژیم غذایی

آرتریت روماتوئید و رژیم غذایی

آرتریت روماتوئید (RA) باعث درد، ورم و خشکی مفاصل می شود. یک راه برای تسکین درد مفاصل ایجاد تغییرات در ...

چرا اغلب احساس گرسنگی می کنید؟

بعد از انجام ورزش های سخت و در طول دوره بارداری، افزایش اشتها اتفاقی طبیعی به نظر می رسد. با این حال، اگر بدن هیچ دلیلی همیشه احساس گرسنگی می کنید، احتمالا مشکلی از نظر پزشکی وجود دارد. ...

طرز تهیه بهترین ساندویچ صبحانه سریع

طرز تهیه بهترین ساندویچ صبحانه سریع درست کردن انواع ساندویچ صبحانه و مواد لازم برای تهیه ساندویچ صبحانه را در این مطلب از سایت فراناز دنبال کنید.   صبحانه یکی از مهم ترین وعده های غذایی اصلی که برای ...

اسموتی های مخصوص رژیم کتوژنیک

ما در این مطلب قصد داریم چند دستورالعمل کاملا رضایت بخش و موردعلاقه شما را برای درست کردن اسموتی هایی متناسب با رژیم کتوژنیک بیان کنیم. با ما همراه باشید. چگونه یک کتو اسموتی را درست کنیم؟ به نظر می رسد هرکسی، از کورتنی کارداشیان گرفته تا هلی بری، پیرو ر ...

تفاوت بین مواد غذایی پخته و خام

تفاوت های بین خوراکی های پخته و خام

هیئت تحریریه ترجمه دانش در اینترنت   طرفداران خام وگان ، از این روش تغذیه به دلیل کالری کمتر و مواد مغذی بیشتری به پوست خود را ظاهر و احساس سیری بیشتر است. خوش آمدید. اما متخصصان تغذیه بر این باورند که خام گیاه دقیقا چنین نتایج. بسته بر روی چه نوع از مواد غذایی که شما می خواهید این مواد غذایی شما را, کسب درآمد, غذا خوردن در فرم اولیه می تواند شما را به برخی از اهداف این روز است. اما غذاهای پخته شده و غیره. ویتامین ها و مواد معدنی است که بدن شما نیاز دارد. به گفته کارشناسان تغذیه" او گفت:. برخی از سبزیجات زمانی که مصرف خام. مواد مغذی بیشتری به بدن در نوار اما برخی دیگر از سبزیجات وقتی پخته می شوند، این فواید را دارند." فقط خام خواری، غذاهایی را که باید پخته و یا فرآوری شوند، مانند گوشت، لبنیات و تخم مرغ، را به طور خودکار از فهرست غذایی خارج می کند. این مواد غذایی دارای چربی بیشتر و فیبر کمتر هستند و با روش هایی که به حرارت نیاز دارد و افزودن نمک، شکر، روغن و دیگر افزودنی هایی که فرد را به اضافه وزن، التهاب و بیماری مبتلا می کند، آماده می شوند. بیشتر میوه ها و سبزیجات برای مصرف شدن، نیازی به پخته و یا فرآوری شدن، ندارند. مصرف فیبر به اندازه کافی- 25 تا 30 گرم در روز – سیستم گوارش را سلامت نگه می دارد و از آنجایی که مدت هضم آن طولانی است، ما را به سرعت سیر می کند. مواد خوراکی سرشار از فیبر برای کسانی که می خواهند لاغر شوند، بسیار عالی است. پختن غذا، به ویژه در دماهای بالا، باعث شکسته شدن دیواره های سلولی گیاهان- از جمله سبزی ها – شده و باعث می شود مواد مغذی آنها از میان بروند. این موضوع به ویژه در مورد ویتامین های حل شدنی در آب، مانند ویتامین های C و B، صادق است. اما برخی از مواد غذایی هرقدر هم که دارای مغذی های فراوان باشند، را نمی توانیم خام مصرف کنیم. زیرا بدن مان نمی تواند آنها خرد و هضم کند. بنابراین خام خوردن آنها موجب می شود، هیچ ماده مغذی به بدن مان نرسد، مگر اینکه پخته شوند. در ضمن خوراکی های بیش از حد پخته، تمام مواد مغذی خود را از دست می دهند. از طرفی برخی از مواد خوراکی، وقتی کمی حرارت می بینند و پخته می شوند، مواد مغذی بیشتری خواهند داشت. در ادامه به برخی از خوراکی ها و مقدار مواد مغذی شان در صورت خام خواری و یا پخته شدن، اشاره شده است: کلم بروکلی بروکلی مانند دیگر ابرخوراکی ها سرشار از فیبر، ویتامین و آنتی اکسیدان است. خام (دو فنجان): فیبر (4.8 گرم)، ویتامین A (1.20 میلی گرم)، ویتامین C (162.4 میلی گرم) پخته (کمتر از یک فنجان): فیبر (10.4 گرم)، ویتامین A ( 5.11 میلی گرم)، ویتامین C (202.4 میلی گرم) بررسی ها نشان داده است فقط یک ماده مغذی در بروکلی، یعنی سولفورافان، وجود دارد که وقتی پخته می شود، از بین می رود. این ماده در سلول های بدن، عمل سم زدایی انجام داده و با سرطان مبارزه می کند. کلم بروکسل کلم بروکسل به دلیل خواص ضد سرطانی و ضد دیابتی اش بسیار محبوب است. در ضمن سلامت استخوان ها را نیز افزایش می دهد. خام (2 فنجان): فیبر (8گرم)، ویتامین K (106 میکروگرم)، ویتامین B6 (0.4 میلی گرم) پخته (2 فنجان): فیبر (8گرم)، ویتامین K (436 میکروگرم)، ویتامین B6 (0.4 میلی گرم) هویج سبزی های ریشه ای مانند هویج برای بهداشت دهان بسیار مفید و سرشار از آنتی اکسیدان هستند. پختن آنها برخی از مواد مغذی شان را از بین می برد. خام ( یک فنجان): فیبر (3.6 گرم)، ویتامین C (7.6 میلی گرم)، پتاسیم (410 میلی گرم) پخته ( یک و نیم فنجان): فیبر (2.3 گرم)، ویتامین C (2.8 میلی گرم)، پتاسیم (183 میلی گرم) هویج ها سرشار از بتاکاروتن هستند. عمل هضم، این ماده را به ویتامین A در بدن تبدیل می کند. رنگ روشن هویج ناشی از بتاکاروتن است و برای بینایی ماده مغذی مفیدی است. بررسی ها نشان داده است که هویج پخته، بتاکاروتن بیشتری نسبت به هویج خام دارد. زنجبیل این ادویه ریشه ای، برای هر نوع درمانی، از سوء هاضمه گرفته تا حالت تهوع صبحگاهی، مفید است. در ضمن زنجبیل منبعی عالی از آنتی اکسیدان است و اثرات ضد التهابی دارد. در ضمن افزودن زنجبیل به غذا، طعم مطلوب تری به آن می دهد و پخته آن مواد مغذی بیشتری دارد. خام (یک قاشق غذاخوری): ویتامین C (0.1 میلی گرم)، منیزیم (0.9 میلی گرم)، پتاسیم (8.3 میلی گرم) پخته (1/4 قاشق غذاخوری): ویتامین C (0.4 میلی گرم)، منیزیم (9.7 میلی گرم)، پتاسیم (70.5 میلی گرم) کلم پیچ کلم پیچ فاقد کالری است اما سرشار از آنتی اکسیدان و مواد مغذی است که سلامت گوارش را تضمین می کند. برای کسانی که گوشت نمی خورند، کلم پیچ منبعی عالی از آهن است. پخته و خام آن به یک اندازه مواد مغذی به بدن می رساند. خام (2 فنجان): پروتئین (4.4 گرم)، آهن (2.2 میلی گرم)، کلسیم (181 میلی گرم) پخته (کمتر از 2 فنجان): پروتئین (5 گرم)، آهن (2.4 میلی گرم)، کلسیم (187.2 میلی گرم) کلم قرمز کلم قرمز،  بدن را در برابر انواع پیری محافظت می کند؛ پوست، مغز و چشم ها را جوان تر نگه می دارد. علاوه بر آن سرشار از فیبر است و خوراکی عالی برای کسانی است که رژیم می گیرند. کلم قرمز منبعی غنی از فولات است که با افسردگی و سرطان مبارزه کرده و موجب سلامت قلب بزرگسالان می شود. فولات نوعی ویتامین B، است و برای زنان باردار ماده مغذی مهمی است، زیرا موجب شکل گرفتن جمجمه و نخاع جنین می شود. البته خوردن خام کلم بهتر از پخته شده آن است. خام (دو فنجان): ویتامین K (68 میکروگرم)، فولات (32 میکروگرم)، کلسیم (80 میلی گرم) پخته (شش و نیم فنجان): ویتامین K (21 میکروگرم)، فولات (10.6 میکروگرم)، کلسیم (10.4 میلی گرم) کلام آخر هنگام اتخاذ رژیم غذایی مجبور نیستید که حتما از یک نوع رژیم غذایی خاص پیروی کنید. تمام رژیم های غذایی، حاوی میوه و سبزیجات هستند اما مقدار ضروری و مناسب بدن هر فرد، با دیگری متفاوت است. بنابراین با توجه به نیازهای غذایی تان، رژیم غذایی مناسبی اتخاذ کنید. منبع: http://www.dailymail.co.uk