مطالب مرتبط:

سالاد الویه در بارداری، خطر دارد؟

سوال مخاطب نی‌نی‌بان:خوردن سالاد الویه برای خانم باردار مضر است یا خیر؟ هویج استفاده شده در این نوع سالاد مشکل ساز است یا مواد دیگر؟  پاسخ دکتر معصومه یونسی، فوق تخصص نازایی و جراح لاپاراسکوپی:بله دوست عزیز سالاد الویه مشکل سا ...

طرز تهیه گوجه سوخاری

طرز تهیه پیش غذای ساده و خوشمزه گوجه سوخاری را به شما آموزش می دهیم.  مواد لازم برای گوجه سوخاری گوجه فرنگی به مقدار لازم آرد سفید کمی مخلوط شیر و تخم مرغ کمی پودر سوخاری کمی فلفل سیاه کمی طرز تهیه گوجه سوخاری گوجه های رسیده ، قرمز و در عین حال سفت رو انتخاب م ...

نحوه درست کردن چیزکیک گردو خوشمزه و دلپذیر

نحوه درست کردن چیزکیک گردو خوشمزه و دلپذیر

درست کردن چیزکیک گردو, پخت انواع چیز کیک, پخت چیزکیک گردو درست کردن چیزکیک گردو, پخت انواع چیز کیکدر این مطلب از ابرتازه ها نحوه درست کردن چیزکیک گردو ...

تغذیه برای نوزاد، هشت ماه دارد

تهیه غذاهای کمکی برای نوزادان از جمله دل مشغولی های مادران در دوران نوزادی به شمار می رود.بهترین غذاها برای کودک هشت ماههشاید تا به حال مطالب زیادی در مورد غذای کودک هشت ماهه شنیده اید. در اینجا به ده غذای کودک هشت ماهه اشاره می کنیم که ...

طرز تهیه رولت بیکن چیز برگر

امروز میخواهیم طرز تهیه غذایی متفاوت را تجربه کنیم، با ما همراه باشید تا تنوعی به لیست روزانه خود بدهید و از آن لذت ببرید. این رولت خوشمزه را در منزل درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید. با ما همراه باشید.  «به گزارش تابناک با تو»؛ امروز میخواهیم ط ...

طرز تهیه حریر بادام برای نوزاد

طرز تهیه حریر بادام حری بادام غذایی مقوی و خوش طعم برای نوزاد بالای شش ماه است. طرز تهیه این غذای سبک و خوشمزه را به شما آموزش می دهیم. آیا نوزاد شما وارد شش ماهگی شده است؟ برای اولین بار قرار است به او غذای جامد بدهید؟ بهترین غذای شروع کننده در شش ماهگی … ...

طرز تهیه غذای خوشمزه ماسووا

طرز تهیه غذای خوشمزه ماسووا

طرز تهیه غذای خوشمزه ماسووا   در این مطلب از ایران ناز برای شما عزیزان طرز ...

خواستگاری روی صحنه

خواستگاری روی صحنه

آیین پایانی پانزدهمین جشن تصویر سال با سورپرایز خواستگاری یک عکاس از یکی از برگزیدگان همراه شد.   خواستگاری عکاس ...

دستور پخت میگو پلو جنوبی

میگو پلو یک غذای خوشمزه و محبوب جنوبی است که به مدل های مختلف تهیه می شود. در این مطلب یک نوع طرز تهیه این غذای لذیذ را آورده ایم. با ما همراه باشید.

بحران چاقی در سراسر جهان: این قدر فست فود نخورید

طی دهه های اخیر، چاقی در جهان به شدت رشد داشته و اصلی ترین دلیل آن نیز تغییر الگوی مصرف مواد غذایی است. طراحی برچسب های هشداردهنده روی مواد غذایی می تواند این روند افسارگسیخته را مهار کند. ...

این «چاکلت باکس» ها را به هر کسی هدیه ندهید

این چاکلت باکس های فوق العاده، شکلات هایی خاص هستند برای هدیه دادن به افراد خاص.

برای یک عصرانه خوشمزه بهاری پای موز را امتحان کنید

شکر قهوه ای و تخم مرغ ها را اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود. نوشته برای یک عصرانه خوشمزه بهاری پای موز را امتحان کنید اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

موساکای سبزیجات

طرز تهیه موساکای سبزیجات در این مطلب از مجله اینترنتی زندگی سالم قصد داریم شما را با نحوه تهیه موساکای سبزیجات آشنا کنیم. پس با ما همراه باشید :   مواد لازم بادمجان (حلقه شده) ۴ عدد (۴۴۰ گرم) روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) به مقدار لازم گوجه فرنگی (نگینی خردشده) ۲ ...

سالاد شیرازی خوشمزه و مدل های تزئین آن

سالاد شیرازی سنتی ترین سالاد ایرانی است، ترکیب مناسبی از خیار، گوجه و پیاز با چاشنی آبلیمو که به تنهایی یا همراه با غذا سر میشود.

گفت و گو با بازیگر فیلم سینمایی مصادره: عطاران شخصیتی دوست داشتنی است

گفت و گو با بازیگر فیلم سینمایی مصادره: عطاران شخصیتی دوست داشتنی است

مزدک میرعابدینی بازیگر فیلم سینمایی مصادره که از بین فیلم های نوروزی امسال فروش زیادی داشت، درباره علت استقبال از این اثر در گیشه سینماها گفت:  فیلم سینمایی «مصادره» متشکل از یک تیم حرفه ای است که در راس آن رضا عطاران به عنوان هنرمند و ...

طنز؛ ما زن های پیچیده

آرزو درزي در ستون طنز روزنامه قانون نوشت: اولین باری که به رفتارش شک کردم توی یک سفره خانه بودیم. پرسید نوشابه یا دلستر؟ گفتم هیچ کدوم و او با لبخند یک قوطی دلستر و یک قوطی نوشابه سفارش داد. حتی چند دقیقه قبلش هم پرسیده بود فست فود یا برنج طوری؟ من گفته بودم فست ف ...

با گسترش مالکیت آن آشنا

با ادویه های هندی و خاصیت های آن ها آشنا شوید

ادویه هندیخواص ادویه جات هندی سلطنتی, انواع ادویه ادویه هندی خواص ادویه جات هندیدر این مطلب از منطقه با ارتباطات و اموال آشنا می شود. برای استفاده از این مطلب با ایالات متحده است.غذاهای هندی به خاطر تنوع در طعم و مزه و استفاده از ادویه جات ترشی جات مختلف در جهان محبوبیت خاصی است. در هند از این ادویه نه تنها برای طعم دهنده مواد غذایی, اما همچنین به دلیل بسیاری از مزایای بهداشت و درمان.چرا که در پخت و پز روغن و فلفل و استفاده از بسیاری. ممکن است غذاهای هندی برای معده سنگین بوده و هضم آن ها آسان نباشد.آنقوزه (Asafoetida)این ادویه بسیار تند و تیز و قوی است. این ادویه در مقدار بسیار اندک هم می تواند طعم دهان شما را عوض کند. شاید برای بار اول عطر این ادویه کمی زننده باشد. آنقوزه برای سیستم گوارش مفید است و مصرف اصلی آن برای کمک به هضم غذا است اما برای تسکین دادن نفخ شکم و سرماخوردگی نوزادان نیز استفاده می شود.دارچین (Cinnamon)دارچین دارای طعم خاصی است، چیزی بین شیرینی خفیف و تندی. دارچین به گوارش غذا و همین طور کاهش کلسترول و قند خون کمک می کند. همین طور برای التیام دادن به سرماخوردگی و حالت تهوع نیز مفید است.هل (Cardamom)هل که به آن Elaichi نیز می گویند دو نوع سبز و سیاه دارد. هل از بوی رفع بد دهان، سوء هاضمه و حالت تهوع کمک می کند، موجب افزایش اشتها می شود و هنگام افسردگی نشاط آور است. از هل می توان به عنوان عامل ادرارآور برای دفع بهتر ادرار و خلط آور برای بیرون آوردن خلط از ریه ها استفاده کرد.میخک (Cloves)ادویه میخک کاملا طعمی تند و خاصیت ضد باکتری و ضد عفونی دارد. از دوران قدیم در هندوستان برای التیام بخشیدن به دندان‌ درد و در تهیه درمان‌های خانگی از این گیاه استفاده می شده است. امروزه در تهیه خمیر دندان‌های مختلفی از میخک به عنوان یکی از عناصر تشکیل دهنده استفاده می شود.فلفل سیاه (Black Pepper)علاوه بر افزودن طعم و تندی به غذا، فلفل سیاه به عمل گوارش یاری می‌دهد، محرک، اشتها آور و خلط آور است و در تسکین اعصاب بسیار موثر است. ترکیب فلفل سیاه و عسل می‌تواند یک درمان خانگی بسیار خوب باشد.شنبلیله (Fenugreek)شنبلیله در حالت خام بسیار تلخ است اما خواص درمانی بسیار زیادی دارد. این گیاه به تصفیه خون کمک می‌کند، می‌تواند به عنوان عامل ضد یبوست در پاکسازی معده استفاده شود، به سوخت و ساز بدن کمک می‌کند و در رفع بسیاری از مشکلات پوستی موثر است. ادویه های هندی, خواص ادویه های هندیزردچوبه (Turmeric)زردچوبه دارای خاصیت ضد عفونی و ضد التهاب است و می تواند زخم ها و کبودی های جزئی را درمان کند. استفاده مقدار کمی زردچوبه در غذا به طور روزانه بروز آلزایمر را به تعویق می‌اندازد. قدرت زردچوبه در درمان بیماران سرطانی مورد مطالعه است.زعفران (Saffron)زعفران ادویه‌ای گران قیمت است اما در ابعاد وسیعی مصرف می‌شود و یک منبع خوب آنتی اکسیدان است. زعفران برای سلامت قلب نیز مفید است.رازیانه (Fennel)دانه‌های رازیانه حاوی پتاسیوم، فیبر و ویتامین C  هستند. رازیانه خاصیت ضد اسپاسم دارد و در نوزادان و کودکان به از بین بردن کولیک کمک می‌کند.این بار که به رستوران هندی می‌روید به ادویه‌های مختلفی که در تهیه غذا استفاده شده است دقت کنید و از چیزی که می‌خورید بیشتر لذت ببرید.منبع : kalleh.com